El Casal Infantil


On Som?

C/Urgell, 145
08036 Barcelona

Horaris

Horari d’informació: de dilluns a divendres de 9 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Horari del Casal Infantil: de dilluns a divendres de  16.30 a 19.30 h

Objectius

Mitjançant el joc, contribuir al desenvolupament d’hàbits socials, la relació entre iguals i el desenvolupament integral de la seva personalitat com a éssers lliures, autònoms, crítics i participatius.

A qui es dirigeix?

El Casal Infantil és un equipament públic destinat prioritàriament a la població infantil entre 4 i 12 anys i les seves famílies.

Activitats del Casal

Des del Casal Infantil Urgell volem acollir els diferents entorns dels nostres infants. Treballar amb les famíles i amb les escoles ens permet crear una xarxa que fomenti la qualitat en l’educació dels nostres infants.

Festes i tradicions

El Casal Infantil Urgell, com un dels espais de lleure, relació i acció sociocultural, amb una finalitat creativa, socioeducativa, cívica, cultural i integradora, contribueix a la difusió cultural de festivitats i celebracions tradicionals del Districte de l’Eixample. Per aquest motiu participa activa i conjuntament amb la resta d’entitats del barri en l’organització i celebració de festes tradicionals com el Nadal, el Carnestoltes, Sant Jordi, la Festa Major del barri, etc. L’objectiu d’aquesta col·laboració, és realitzar diferents activitats en funció de la festivitat concreta, a més de promoure l’educació en valors i la formació de persones que participen activament en la societat.

Casal d’estiu

Durant les vacances escolars d’estiu, el Casal Infantil organitza activitats emmarcades dins del Casal d’estiu del centre, destinades a infants de 4 a 12 anys. S’ofereixen activitats encaminades a la formació lúdica, esportiva i cultural de l’infant, així com el seu desenvolupament cognitiu i motor.


Altres activitats

Història, Societat, Salut, Medi Ambient, Cultura, Món, Gastronomía, etc. des de punts de vista i posicionaments actuals.
Conferències per apropar-se, conèixer o aprofundir, per entendre i comprendre, tot allò que gira en torn
dels temes més diversos i recurrents.