Vine a gaudir d’un estiu de cine!

14/04/2016

Aquest estiu vine a gaudir de la màgia del cinema i crear el teu propi curtmetratge. Diferents activitats ens ajudaran a conèixer el món que envolta  el cinema i el seu procés de creació: directors, escenògrafs, guionistes, actors i actrius… Agafarem la càmera i a filmar!!!Compartirem un estiu ple de  jocs, gimcanes, sortides, activitats de piscina, jocs d’aigua i tallers de cinema per descobrir el món de la producció cinematogràfica.

TORNS SETMANALS:

TORN 1: SETMANA DEL CINEMA D’ AVENTURES

Aquesta setmana veurem que passa quan el cinema ens ajuda a descobrir que passar si ens endinsem a la selva tropical? O als temples encantats de l’Àsia? T’atreviries a entrar a una piràmide maleïda d’Egipte? Prova-ho amb el cinema és fàcil!

TORN 2: SETMANA DEL CINEMA FANTÀSTIC

El cinema pot ser màgic i mitològic o pot fer realitat els teus somnis…Éssers mitològics, viatges a mons desconeguts, poders màgics. Aquesta setmana on descobrirem els efectes especials del cinema fantàstic

TORN 3: SETMANA DEL CINEMA D’ ANIMACIÓ

A través del cinema podem parlar amb un dibuix animat, conviure-hi o convertir-t’hi en un d’ells. Aconseguirem imatges impossibles i podrem transformar-ho tot. A tu també!

TORN 4: SETMANA DEL CINEMA DOCUMENTAL

Una altre forma de fer pel·lícules, investigant! Convertim la càmera en els nostres ulls per descobrir i resoldre misteris. Aquesta setmana serem els reporters més intrepits!

Els dijous de cada setmana farem sortida. Sortirem a les 9h i tornarem a les 17h. Cal portar el dinar de casa

HORARI:

 De dilluns a divendres de 9 a 14h

Els dijous (sortida) de 9 a 17h

PREU:

80 €/ cada torn

REUNIÓ INFORMATIVA:

  Dijous 9 de juny a les 19h al Casal Infantil Urgell

INSCRIPCIONS: A partir del 18 d’abril a la recepció del centre cívic Urgell.

 

Us hi esperem!