06/11/2020

#Urgellrecomana el documental ‘SEMPRE DIJOUS’ 

Aquesta edició el Festival In-Edit proposa una selecció de 50 documentals musicals que podeu veure en línia a través del seu web. https://es.in-edit.org/programacion/

D’entre l’extensa programació us recomanem especialment el documental SEMPRE DIJOUS dirigit per Joan Porcel. Un retrat del procés creatiu de la cantant mallorquina Júlia Colom, que a cavall entre Mallorca i Barcelona, busca la seva pròpia identitat musical. Partint de l’estudi i la reinterpretació del cançoner popular de tonades de treball que es cantaven antigament a Mallorca, Júlia Colom, reivindica aquest llegat musical, en risc de desaparèixer, i l’integra i reinterpreta a través de la música urbana i electrònica actual. Una mirada pròpia entre tradició i modernitat.

Podeu veure el documental fins al 8 de novembre a través de la plataforma on-line del Festival In-Edit.

Júlia Colom ha format part de la programació del nostre cicle A tot jazz! Ho volem recordar compartint amb vosaltres la versió que va fer del famós ‘Bésame mucho’ escrita l’any 1940 per la pianista i compositora mexicana Consuelito Vázquez. Escolta-la aquí.

Pujar