Llenguatge i psicomotricitat

15/04/2020

Trobada 2. 0-18 mesos

En aquesta trobada hem acabat de parlar sobre el llenguatge, sobre psicomotricitat i també sobre la son durant el confinament.

Ens encanta seguir en contacte amb les famílies del 0-3 i veure com creixen els més petits del Casal Infantil Urgell!!!

Avui hem compartit diferents recursos sobre llenguatge, experiències sobre els primers mots i de com tot ha de ser gradual i entenent el ritme de cada infant. No patiu, ben aviat els vostres fillxs aprendran moltes més paraules!

També hem parlat de l’energia que tenen els infants i de com la rutina ha canviat el descans d’ells i elles (i en conseqüència també dels mpares). Hem proposat fer un circuit de psicomotricitat improvitzat pel menjador o un joc amb bombolles de sabó, on els infants hagin de moure’s tot jugant. Les propostes anteriorment esmentades les trobareu explicades en profunditat dins de la pestanya Casal Infantil a casa.

Les mares també han compartit experiències sobre migdiades i sobre diferents autors i corrents de la son. Així com han sortit els noms d’Eduard Estivill i Rosa Jové. El proper dia en seguirem parlant amb més profunditat. Qualsevol opció és correcte si la mare i l’infant se senten tranquils amb les accions concretes de cada corrent.

Gràcies per seguir en contacte, aprenem molt de vosaltres.