Material sensorial, contes i neguits

14/04/2020

Trobada 1. 0-18 mesos

En aquesta publicació us expliquem la primera trobada  amb les famílies del casal de 0 a 18 mesos. En aquesta vam estar compartint contes, material sensorial i neguits sobre la parla.

Bon dia famílies!

Avui us volem explicar com ha estat la primera trobada virtual amb les famílies del 0-3. En aquesta hem compartit títols de contes infantils que els hi agraden als nostres petits. Per exemple, de l’Editorial Timunmas la col·lecció de el pequeño libro de las frutas. També de l’Editorial Combel la col·lecció colors plens de història.

Així com també hem vist diferents propostes sensorials que podem fer amb material que tenim per casa. Hem vist imatges per fer una catifa sensorial, una ampolla sensorial i un panell sensorial.

D’aquest temps compartit han sortir neguits com la parla dels infants. Cada mare ha expressat els seus neguits. Les educadores volem acompanyar aquest moments, per això els hi hem compartit dos documents sobre la parla. Aquests eren un cronograma amb les edats del que acostumen a fer els infants en x mesos, és només una aproximació, hi ha infants que parlen abans i hi ha infants que parlen més tard i no tenen cap mena de dificultat més endavant. I l’altra, una lectura de la Isabel Guolboug gran professora de la UAB en desenvolupament infantil.

Si voleu que us compartim aquestes lectures concretes, envieu-nos un mail a infantil@ccurgell.cat i us les farem arribar.

Equip Casal Infantil Urgell