Sortim al carrer durant el confinament

30/04/2020

TROBADA VIRTUAL 5

En aquesta trobada hem compartit les experiències de sortir al carrer durant el confinament i les diferents reaccions dels infants en aquesta nova realitat. També hem parlat de com introduir la cullera com un estri.

Bon dia famílies!

Hem començat la trobada tractant diferents reaccions a l’hora de sortir al carrer amb els més petits de casa. Els infants que tenien entre 14-18 mesos han compartit que han sortit amb una mica de por, infants que sempre anaven pel carrer corrents i amb alegria ara s’enganxaven més a l’adult. La nova realitat és xocant per tots, però més pels més petits que encara no estan entenent exactament el que passa. Això no és així amb la més petita del grup que té 7 mesos i ens ha explicat que va estar molt contenta observant tot des de la motxilla.

Hem coincidit que per no trobar-nos tanta gent i mantenir la distància de seguretat és millor sortir a primera hora o a l’hora del dinar, les famílies han comprovat que no hi ha tants vianants.

Durant la trobada també hem parlat de la introducció de la cullera, i hem conclòs que el millor és la imitació, que els infants vegin als adults menjant i a poc a poc ho aniran adquirint ells sols. Una bona tècnica també és que l’adult tingui una cullera i l’infant un altre.

Hem compartit algun conte de l’editorial estrella polar i algunes cançons com per exemple dels Beatles.

Per acabar hem fet incís en que és un bon moment per adquirir més autonomia en els hàbits d’higiene. Com per exemple, netejar-se les mans sols al bidet després de sortir al carrer.

Un plaer gaudir de les trobades amb les famílies tant predispostes a explicar les seves experiències i aprendre totes juntes!