Sant Jordi des de casa al Casal Infantil

L’equip del Casal Infantil Urgell us proposa activitats per passar una diada de Sant Jordi jugant en família


Sant Jordi no s’atura! Aquest abril no tindrem els carrers plens de llibres i roses però podem celebrar el dia més bonic de l’any a casa! Com? Sant Jordi des de casa!! A continuació us deixem propostes per a totes les edats:

Story cubes: Què us sembla fer un conte tot jugant?? Si deixes volar la teva imaginació podràs fer-ho amb els story cubes. Els daus d’aquest joc et permetran generar històries, et sortiran objectes, accions o localitzacions. La resta ho fas tu! Imaginar contes és més fàcil que mai. Al Casal Infantil ja ho hem fet, veuràs el conte aquí.

Si no tens el joc no pateixis! Pots crear els teus propis daus o pots descarregar-te diferents aplicacions: Story Dice – Story telling, Talking Dice 3D.

A aquest joc hi podeu jugar infants de totes les edats!!

Repte 1: Pels més grans! Agafeu un diari i encercleu aleatòriament moltes paraules sense mirar-les massa… Un cop les tingueu jugueu a ordenar-les i proveu de fer la vostra pròpia història!!

– Repte 2: Agafeu aquells contes i llibres que teniu per casa, deixeu-los al terra de la vostra habitació i ordeneu els títols de tots ells creant una història d’aventures, d’amor o de por!

– Juguem a ser dracs: Pels petits! Podem fer una cua amb diferents materials i molta creativitat! Amb paper de colors, cartolines, teles, … Aquí hi trobareu un exemple d’una super cua! A jugar!!!

– Roses: Pels més artistes! No ens poden faltar les roses per Sant Jordi! Des de casa poden fer-les de diferents maneres, o amb oueres, només necessitareu tisores i pintura, o amb plastilina. Trobareu els exemples aquí i aquí.

– ¡Sí, Señor oscuro!: Aquest joc de cartes divertirà molt als més grans.