Recordant… Monòlit, de Toni Mira !

Són moltes les companyies que hem tingut la sort de programar i acollir al Centre Cívic Urgell al llarg d’aquests anys, i és per aquest motiu que volem recordar alguns dels grans moments viscuts, a dalt i a baix de l’escenari, amb les companyies, però també amb vosaltres, els i les espectadores que tants i tants  divendres heu omplit el nostre auditori.

Per obrir aquesta capsa dels records escènics volem començar recordant l’espectacle Monòlit, del coreògraf i ballarí Toni Mira. Aquest espectacle el recordem amb especial afecte, ja que amb ell s’inaugurava la primera edició del circuit Barcelona Districte Cultural, el 12 de maig de 2017, al Centre Cívic Urgell. Va ser una nit emocionant, on vàrem brindar perquè el Barcelona Districte Cultural tingués una llarga vida, i sembla que així és. Si voleu reviure l’espectacle, us recomanem la crònica ‘Carregar amb la pròpia vida escrita per Eugènia Güell al web Butaca de franc

Toni Mira és un dels referents en el món de la dansa contemporània a Catalunya. Guardonat el 2009 amb el Premi Ciutat de Barcelona i el 2010 amb el Premi Nacional de Dansa, se li reconeix la seva trajectòria al capdavant de la companyia de dansa Nats Nus, que el mateix ballarí, fundava el 1987, amb la qual ha creat divuit espectacles. Monòlit, és un dels seus darrers espectacles,  presentat per primer cop en el marc del Festival Grec 2014 i reprogramat el 2017 pel Barcelona Districte Cultural.

“L’art serveix per remoure sentiments i pensaments” entrevista a Toni Mira, enregistrada a l’auditori del Centre Cívic Urgell per l’equip de Butaca de franc.

 

 

Voleu saber què va dir el públic del centre cívic sobre Monòlit? Aquí teniu algunes de les reaccions del públic: