Recordant… Amigoo de la Cia. Mumusic circus!

Si donem una ullada a la trajectòria de la companyia de circ contemporani Mumusic Circus, creada per Clara Poch i Marçal Calvet, constatem que els viratges i la renovació són un dels elements claus del seu procés creatiu. Apostant en cada espectacle per un nou estil i format, sempre provant noves formes i colors, on la música en viu sempre hi ha tingut un paper principal.

Nosaltres seguim ben de prop el seu treball artístic i hem tingut la sort de programar-los en vàries ocasions durant aquests anys. El primer cop va ser amb Amigoo, en la programació de tardor del 2017, quan també vàrem programar l’espectacle Petits Prínceps de la mateixa companyia, en el cicle d’espectacles familiars.

Recordo que era el primer cop que feien l’espectacle Amigoo en sala, ja que fins aleshores només l’havien representat a l’exterior. I recordo també, un dels grans moments de l’espectacle quan del públic varen fer sortir a l’escenari una nena, l’única nena que hi havia a l’auditori, que va entendrir i fer riure a tot el públic. Si voleu reviure com va ser Amigoo al CC Urgell mireu l’entrevista que l’equip de Butaca de franc va fer a Clara Poch després de la representació al centre cívic.

 

També podeu llegir la crònica de l’espectacle ‘Tot el que “Amigoo” i l’amistat et poden dir’ escrita per Eugènia Güell al web Butaca de franc

I també recordar què va dir el públic del centre cívic sobre l’espectacle:

 

Creant sempre des de l’emoció, mostrant el més sincer i essencial d’un mateix, Mumusic circus sempre ha sabut transmetre a través del moviment, l’acrobàcia, la música i el cos, d’una forma molt directa i amb la capacitat de captivar a tot tipus de públic, de qualsevol edat. Tal com ho fa amb el seu darrer espectacle Flou papagayo que vàrem programar, aquest cop sí, a l’exterior, la primavera de 2019 en el marc del circuit d’arts escèniques i música Barcelona Districte Cultural.

No volem acabar sense recomanar-vos les noves creacions musicals de la Clara Poch i Marçal Calvet que podeu veure, gaudir i escoltar al seu canal de youtube.

Nosaltres us en deixem aquesta Cossos i forces que ens sembla una preciositat, com tot el que fan. Esperem amb candeletes els seus pròxims projectes. Som-hi i endavant!

Podeu seguir-los a les seves xarxes socials instagram | facebook | Twitter