Quiche d’espinacs amb formatge: Josep Vidal Xef

Quiche d’espinacs amb formatge i llimona

Recepta, idea vídeos del xef Josep Vidal, docent de tallers de gastronomia al centre cívic Urgell. 

INGREDIENTS:

1 massa brisa
300 gr. d’espinacs crus
3 Ous
150 gr. Nata
100 gr Mató
50 gr. Parmesà ratllat
1 Formatge de cabra
1 pela de llimona
Sal i Pebre

ELABORACIÓ:

Punxar la massa brisa sense treure el paper, emmotllar pressionar les bores, tapar i fornejar 10’ a 180 C , destapar i coure 5’ més,reservar. Batre els ous i la nata, salpebrar, afegir el mató i el parmesà , tot seguit els espinacs cuits ben escorreguts, barrejar, omplir la brisa, guarnir amb formatge de cabra, fornejar 20’ aprox fins quallar.

Podeu veure els vídeos de tot el procés fent clic aquí

Bon profit!