Concerts de Primavera de l’Orquestra de Cambra Catalana

L’Orquestra de Cambra Catalana va ser fundada per Joan Pàmies l’any 1986. Durant els seus 34 anys de trajectòria s’ha mantingut fidel als seus principis fundacionals: donar l’oportunitat d’actuar a joves intèrprets al costat d’una plantilla estable de professionals de prestigi; col·laborar amb solistes novells del país al costat d’altres noms ja consagrats; oferir als creadors de l’avantguarda musical la possibilitat d’estrenar les seves produccions i impulsar el seu coneixement i treballar també en la difusió de les obres de Mestres del passat.

El seu extens repertori, abasta totes les èpoques i compositors, però amb una atenció especial a la interpretació i divulgació de la música catalana. L’orquestra ha estat també conseqüent amb el rol social que li pertoca. En aquest aspecte l’OCC ha col·laborat amb diferents institucions i entitats culturals per apropar la seva música a la ciutadania, com és el cas dels concerts del cicle Concerts de Primavera que l’OCC ha ofert durant anys a l’auditori del Centre Cívic Urgell.

Per recordar-ho amb vosaltres, us compartim aquest vídeo musical del concert que l’Orquestra de Cambra de Catalunya va realitzar, el 13 de maig de 2011, sota el títol Bach: bandineire de la Suite en si menor, acompanyada de Montserrat Gascón a la flauta.

 

  @occatalana   Orquestra de cambra Catalana   @occatalana   www.occatalana.com