Nou álbum de Marta Cascales

Marta Cascales Alimbau és pianista i compositora. Va estudiar composició i piano al Royal Conservatoire d’Anvers, i després va trobar el seu lloc en el moviment Classical Modern.  La seva música parteix de les arrels clàssiques, però amb un enfocament contemporani i minimalista. Aquesta fusió defineix les seves composicions que combinen elements de grans compositors com Bach o Debussy, amb artistes com Ólafur Arnalds, Max Richter o Hania Rani.

Light-House (2018) va ser el seu àlbum debut que vàrem tenir la sort de poder escoltar en directe el 13 de juny de 2019 dins el cicle ‘Clàssica i altres temps’ del centre cívic.

Ara us volem recomanar el seu nou àlbum Anoche (2020), llançat sota el segell Sonder House de Nova York, en ple confinament, on Marta Cascales continua indagant en l’essència de la música minimalista, revisitant algunes de les cançons més popularment conegudes, com el bolero Lagrimas negrasque donava títol al disc de Bebo Valdés i Diego el cigala o cançons d’inspiració literària com ‘Albura’ inspirada en el conte ‘Los limpiadores de estrellas de Júlio Cortázar.

Podeu escoltar el seu nou disc Anoche al seu Spotify

@marta_cascales_alimbau   www.martacascales.com