The Yes Sextet

Four suites és el nou treball discogràfic del pianista i compositor barceloní Jaume Vilaseca que ha escollit aquest cop algunes de les peces emblemàtiques de la banda britànica Yes centrant-se en els anys més progressius i creatius del grup.
El tronc de l’àlbum el componen quatre suites, Close to the Edge (1972), The Remembering: High the Memory (1973), The Gates of Delirium (1974) i Awaken (1977).

El recorregut per aquests laberints sonors és un homenatge extremadament respectuós amb les melodies i amb els constants canvis rítmics i temàtics, però la interpretació, protagonitzada per joves músics de la millor escena catalana de jazz cerca en tot moment el lloc per a la improvisació, el swing i el llenguatge més bebop. Alhora que els canvis tímbrics són evidents, substituint els efectes de guitarra i teclats tan característics del Rock, pel protagonisme del piano i d’una secció de vents molt ben arranjada pel saxofonista Roger Mir.
La veu del jove Sergio del Boccio emergeix quasi per art d’encantament en algunes parts essencials i ja llegendàries tant de les suites com del tema Heart of the Sunrise (Fragile 1971).

Dia
Dijous 18/04/2024 20:00
Espai
Auditori
A càrrec de

Sergio del Boccio · veu
Jaume Vilaseca · piano i teclats
Adrià Pinto · contrabaix
Estefy Chamorro · bateria
Roger Mir · saxo alt
Estefane Santos · trompeta

Reserves a partir de dilluns 15 d’abril a les 10 h.

Us informem que no es permet l’entrada de patinets o bicicletes a dins de l’auditori. El centre no disposa de servei de pàrquing a l’interior de l’equipament.

Preguem que en cas de venir al concert i/o espectacle amb cadira de rodes, contacteu prèviament amb el centre a través del telèfon 934536480 o per correu info@ccurgell.cat.

Pujar