Bewis de la Rosa

L’amor i el món rural són els dos eixos d’Amor más que nunca, el primer disc de Bewis de la Rosa que presenta, en directe, al circuit.
L’univers musical i escènic de Bewis de la Rosa té clares referències a la tradició manxega, el seu lloc de naixement, on música, dansa i performance s’entrellacen. Al costat del so del productor musical G. Rams, hi trobem elements del rap, hip-hop, latin i folklore, amb unes lletres carregades de discurs on apareixen el pensament crític, el transfeminisme, el decreixement, la ferida històrica i la salut mental.
Sens dubte, Bewis de la Rosa presenta una proposta artística audaç, fresca i coherent que convida a la transformació en tots els vessants.

Bewis de la Rosa
Cantant i compositora, ballarina, actriu, coreògrafa, investigadora i professora en el camp de la dansa i el teatre físic, però també escriptora de teatre, poesia performativa i pensadora. L’extremenya Beatriz del Monte, l’artista interdisciplinària que hi ha rere l’alter ego de Bewis de la Rosa, dirigeix, des del 2014, la Compañía de Investigación en Danza y Teatro Físico Malditas Lagartijas. El 2021 va iniciar el projecte musical Bewis de la Rosa, en què investiga i desenvolupa el concepte de rap rural.
Música amb un discurs crític; lletres que parteixen de l’amor i l’art com a mitjans de transformació social. Amor más que nunca és el seu primer disc.

 

Dia
Divendres 26/04/2024 20:00
A càrrec de

Bewis de la Rosa

Reserves a partir del dilluns 22 d’abril a les 10 h.

Us informem que no es permet l’entrada de patinets o bicicletes a dins de l’auditori. El centre no disposa de servei de pàrquing a l’interior de l’equipament.

Preguem que en cas de venir al concert i/o espectacle amb cadira de rodes, contacteu prèviament amb el centre a través del telèfon 934536480 o per correu info@ccurgell.cat.

Pujar