Més propostes de joc a casa!

06/05/2020

TROBADA VIRTUAL 6.

Els infants del Casal creixen molt ràpid i necessiten més recursos i jocs per entretenir-se a casa. Avui hem fet més propostes de joc amb material quotidià que tots tenim a casa. També  hem parlat de la tornada a la nova normalitat, com serà l’accés a l’escola bressol? Què és una mare de dia?

Avui hem compartit algunes propostes d’activitats que creiem que us poden ser útils:

circuit de cotxes pel passadís, pescar pompons d’una galleda d’aigua, enfilar macarrons a una canyeta, fer un circuit de caniques amb rotllos de paper de cuina, una panera dels tresors, un recorregut amb paper de bombolles, un trencaclosques amb material quotidià,… I també hem compartit dues activitats del web:

https://www.ccurgell.cat/jugam-amb-titelles/

https://www.ccurgell.cat/jocs-daigua-a-casa/

 

També ha sorgit l’interès de les escoles bressol i saber com funcionen els punts per admissió. Us enganxem l’enllaç oficial i esperem que hagueu entès millor l’admissió:

https://ajuntament.barcelona.cat/escolesbressol/ca/noticia/preinscripcize-i-matrzcula-a-les-escoles-bressol-municipals-per-al-curs-20202021

 

I per acabar, us comparteixo el que hem comentat del projecte de mares de dia que s’està com regulant perquè les acompanyants tinguin títol. Aquí us enganxo l’Instagram de la organització:

https://www.instagram.com/llarsdecrianca/

 

Fins la setmana que ve!! Com han crescut els vostres fills i filles !!!