La Sala Beckett celebra 4 anys al Poblenou

Ja fa 4 anys que la Sala Beckett ubicada originariament al barri de Gràcia es va traslladar al Poblenou. Ubicada en una antiga cooperativa de consum que l’estudi d’Arquitectura Flores i Prats va remodelar convertint-lo en gran espai teatral, per albergar el projecte de la Sala Beckett dedicat a l’exhibició, la creació i la pedagogia teatral.

Per celebrar-ho aquest quart aniversari, proposen una sèrie d’activitats virtuals, mentre ultimen els preparatiu per a la seva reopertura prevista al juliol, amb el XV Obrador d’estiu i les funcions de ‘La morta’ de Pompeu Crehuet de Marc Crehuet. Compartim algunes de les activitats destacades:

Converses de la Beckett:Sergi Belbel i Roc Esquius.

Conversa entre els dramaturgs i directors Sergi Belbel i Roc Esquius
Dia 9 de juny, a les 18 h.
Presentació del llibre Sala Beckett. Obrador Internacional de Dramatúrgia. Rehabilitació de l’antiga Cooperativa Pau i Justícia del Poblenou.
L’Ajuntament de Barcelona i Edicions Arquine publiquen Sala Beckett. Obrador Internacional de Dramatúrgia. Rehabilitació de l’antiga Cooperativa Pau i Justícia del Poblenou, un llibre que explica la reforma de l’edifici duta a terme pels arquitectes Ricardo Flores i Eva Prats.

Podeu consultar la programació d’activitats al seu web www.salabeckett.cat