Juguem? jocs de lògica

Iniciem amb la mostra de jocs de taula del Casal Infantil Urgell, en aquest cas hem escollit la categoria lògica, aquests jocs fan que els infants estimulin el seu pensament i intel·ligència, els hi ajuda a solucionar problemes de diversa índole, formular hipòtesis i començar a predir conseqüències.

Un dels jocs de lògica més utilitzats al casal i sol·licitats pel servei de préstec de jocs és l’emblemàtic de la marca Thinkfun, Rush Hours!

L’objectiu d’aquest és treure un cotxe encallat en un aparcament caòtic, però us assegurem que sempre és possible 😊. En total trobarem 40 reptes que van augmentant de dificultat cosa que fa que sigui un joc de llarg recorregut i per tant gens avorrit. Un altre avantatge és que es pot jugar tant individualment com en família i per últim com a bon joc de taula tots els beneficis que aporta per totes aquelles persones, infants i adults, que s’atreveixin a jugar!,  concretament potenciar habilitats per la resolució de problemes, la geometria i la visualització en el plànol i, com no podia faltar, la lògica matemàtica també.

Esperem que us agradi!