Jugam amb titelles!

05/05/2020

En aquesta entrada trobareu com crear titelles i jugar amb els més petits!

Bon dia famílies!

Cansades que cada dia sigui igual i no ens passi res nou? Tenim la solució! Si nosaltres no podem interaccionar gaire amb altra gent ni sortir de casa, podem crear uns personatges perquè els hi passi tot el que nosaltres desitgem creant titelles!

Les titelles són un recurs que hem tingut tota la vida, de fet, a l’Època Medieval ja existien per explicar històries, vindrien a ser com ara la televisió. Aquest recurs fomenta, al contrari que la televisió, la imaginació, la creativitat i el llenguatge, d’entre altres. 

Es poden fer titelles amb tot allò que puguem imaginar, des d’un pal de polo amb una cartolina, fins a un mitjó amb cara i ulls o amb fieltro fent una gran de mà o petita pels dits. 

Pels més petits, si feu titelles d’animals, podeu anar-li cantant les cançons dels animals i els sons dels animals, tipus una capsa de música.

Els més grans, en canvi, poden crear ells els personatges que vulgui amb la història que ells decideixin, podeu participar tota la família i fer un gran espectacle de titelles! Uns de públics, altres d’actor, altres de venedors de crispetes, tot el que pugueu imaginar serà perfecte!

Esperem que gaudiu, feliç joc!