Informació

Estem treballant per reobrir l’equipament el més aviat possible

L’equip del Centre Cívic Urgell estem treballant per reobrir l’equipament el més aviat possible.

A causa de la crisi sanitària generada pel Covid-19, el Centre Cívic Urgell, com la resta de centres cívics de Barcelona, hem hagut de tancar les nostres portes durant un temps. Tot i això, tot l’equip hem continuat treballant des de casa en un esforç per mantenir el servei i apropar la cultura a la ciutadania a través de diferents propostes culturals i formatives.

Tenim moltes ganes de tornar-vos a veure! Estem treballant per definir les dates d’obertura, les activitats que es podran dur a terme i les mesures de protecció que caldrà observar, tant l’equip del centre, com totes les persones que feu ús de l’equipament, per poder així garantir la seguretat de tothom. Hi haurà canvis en el dia a dia, però tot i les restriccions amb què ens puguem trobar durant un temps, volem reprendre les activitats que permeten mantenir el nostre esperit i les funcions que sempre hem tingut com a servei públic.

Mentrestant, podeu seguir gaudint de totes les propostes culturals i formatives que anem seleccionant i actualitzant al nostre web ccurgell.cat . Per qualsevol dubte o pregunta podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’espai de trobada Encontres amb Urgell a la tercera fase o a través del correu info@ccurgell.cat o les nostres xarxes socials Instagram, Twitter i Facebook.

 


#URGELLACASA

L’equip del Centre Cívic Urgell seguim treballant des de casa i volem seguir en contacte amb vosaltres.

Al nostre web podreu trobar  informació actualitzada sobre el servei i el Covid-19 i tots els recursos municipals que podeu consultar a Barcelona des de casa i Centres Cívics des de casa

A #UrgellACasa volem compartir amb vosaltres una selecció de continguts formatius, propostes culturals i iniciatives pel confinament:


Ens podeu trobar també a les nostres xarxes socials:

Instagram

Facebook

Twitter

I escrivint-nos a: info@ccurgell.catPer a més informació podeu contactar amb l’equip del centre: 

TALLERS
  • Per dubtes relacionats amb la programació de tallers culturals posposada fins nous avís pots escriure’ns a: tallers@ccurgell.cat
PROGRAMACIÓ CULTURAL
  • Pots consultar la programació cultural posposada fins a nou avís aquí 
CESSIÓ D’ESPAIS
  • Per qualsevol dubte o pregunta relacionada amb les cessions d’espais del centre pots escriure’ns a: cessioespais@ccurgell.cat


CENTRE CÍVIC URGELL TANCAT

El Centre Cívic Urgell restarà tancat des del dia 13 de març de manera preventiva fins a nou avís. Aquesta actuació forma part de les mesures adoptades per l’Ajuntament de Barcelona davant la Covid 19 orientades a contenir l’expansió del coronavirus i protegir els col·lectius vulnerables. Gràcies per al vostra col·laboració.