El mes de maig de 2022, des del CC Urgell vam organitzar la primera edició del Festival Il·lulola, dos dies dedicats a la il·lustració infantil i juvenil que va comptar amb la presència d’artistes com Amaia Arrazola, Luisa Vera, Eva Armisén, Marc Parrot o Carlota Juncosa, entre d’altres.

L’objectiu del festival és posar en valor la il·lustració infantil i juvenil i els seus autors/es i també ser un espai per reivindicar la figura de Lola Anglada, origen del nom del festival, i visibilitzar la seva tasca com a narradora i dibuixant infantil.

Programació edició 2022

Àlbum de fotos

Previous slide
Next slide

Convocatòria Il·lulola

El novembre 2021, elCentre Cívic Urgell va obrir la convocatòria Il·luLola, una convocatòria oberta de projectes expositius en l’àmbit de la il·lustració infantil i juvenil per a ser exposats a la sala d’exposicions del Centre Cívic Urgell, en el marc de la primera edició del Festival Il·luLola.

L’objectiu de la convocatòria és donar suport a creadors i creadores en l’àmbit de la il·lustració i l’obra gràfica.  La convocatòria vol impulsar projectes d’il·lustració infantil i juvenil que es puguin vincular amb el territori de l’Esquerra de l’Eixample.

Projecte guanyador de la primera convocatòria: 
Atenció plena i dibuix. Regulació emocional i creativitat amb infants de Carlota Juncosa

Pujar