Festival Il·lulola 2024

Els dies 24 i 25 de maig des del CC Urgell organitzem la segona edició del Festival Il·lulola, dedicat a la il·lustració infantil i juvenil amb una programació de tallers, espectacles i activitats on la il·lustració serà la protagonista i enguany posant especial atenció a la sostenibilitat ambiental. 

L’objectiu del festival és posar en valor la il·lustració infantil i juvenil i els seus autors/es i també ser un espai per reivindicar la figura de Lola Anglada, origen del nom del festival, i visibilitzar la seva tasca com a narradora i dibuixant infantil.

Programació edició 2024

Convocatòria Il·lulola

L’octubre de 2023, el Centre Cívic Urgell va obrir la convocatòria Il·luLola, una convocatòria oberta de projectes expositius en l’àmbit de la il·lustració infantil i juvenil per a ser exposats a la sala d’exposicions del Centre Cívic Urgell, en el marc de la segona edició del Festival Il·luLola.

L’objectiu de la convocatòria és donar suport a creadors i creadores en l’àmbit de la il·lustració i l’obra gràfica. La convocatòria vol impulsar projectes d’il·lustració infantil i juvenil que es puguin vincular amb el territori de l’Esquerra de l’Eixample.

Projecte guanyador de la segona convocatòria: 
Som aquí de Sira Lobo.

Pujar