Estem treballant per tornar a obrir el centre ben aviat!

Des que els Centres Cívics de Barcelona vam tancar fa un parell de mesos per col·laborar en la lluita contra la covid-19, hem continuat treballant per poder reobrir tan aviat com es pugui. Si bé la programació presencial es va haver d’ajornar al mes de març, la feina rere les portes no ha parat pensant en el dia que us podrem tornar a rebre amb els braços oberts.

Durant aquests mesos, les propostes culturals no han parat de sorgir des de tots els equipaments de la xarxa: reptes fotogràfics, hores i hores de música, exposicions en línia, activitats per fer amb la canalla, xerrades, conferències i taules rodones, tallers, concursos, jocs, convocatòries… i molta participació per part vostra!

Tenim moltes ganes de retrobar-nos cara a cara, sense renunciar en cap cas a totes les mesures de seguretat sanitàries requerides que permetran oferir un espai segur per a tota la ciutadania. Ben aviat podrem definir les dates d’obertura, les activitats que es podran portar a terme als cinquanta-dos equipaments de la xarxa de Centres Cívics de Barcelona, així com les mesures de protecció que caldran, tant per part de qui treballa al centre com qui participa en tallers i espectacles culturals.

Hi haurà canvis en el dia a dia, és clar, però tot i les restriccions que pugui haver-hi durant un temps, volem reprendre les activitats que permetin mantenir el nostre esperit i les funcions que sempre hem tingut com a servei públic.

Mentrestant, l’activitat del centre cívic continua a les xarxes socials i web: