El MusiJoc, propostes i activitats musicals per jugar en família!

22/05/2020

El MusiJoc és una proposta didàctica musical i digital per jugar en família!

Aquesta proposta estreta del blog mares i pares  inquiets ens ha semblat interesant per compartirla amb tots i totes vosaltres!

La idea sorgeix de tres amigues i mestres enamorades de la música i la seva màgia !

Què és el MusiJoc?

S’hi juga en línia, i el trobareu en aquest enllaç . L’objectiu del joc és superar, com a mínim, 10 proves per completar el recorregut i arribar a la casella final.

Com funciona MusiJoc?

Per començar a jugar, entreu al joc i atureu la ruleta que hi ha a la part central. La imatge que us surti serà la casella per la qual començareu a jugar.

Després de tirar la ruleta, aneu al taulell d’instruments i cliqueu damunt de la casella que us hagi sortit per saber quina activitat o repte heu de superar.

Al costat dret de la pantalla hi ha unes caselles amb notes musicals i una fitxa blanca (que diu MusiJoc) per tot el grup. Cada vegada que supereu una prova, podreu arrossegar la fitxa i fer-la avançar una casella. Aneu amb compte, potser tindreu alguna sorpresa i a la ruleta us sortirà una casella que us farà retrocedir en el taulell de notes.

Si us surt una casella que us porta a un repte que ja heu superat, torneu a clicar la ruleta.

Per últim, quan hàgiu superat les 10 proves i arribeu a la casella del cor, podreu fer l’activitat final (cliqueu a sobre del cor per saber què heu de fer).

Moltes gràcies a la Laia, la Paula i l’Alba per la inicativa! 

Si voleu descobrir més propostes seves, les podreu trobar en els seus perfils:

Esperem que us agradi molt! ?