El Maldà i els seus Dilluns de merda

El teatre Maldà ens proposa passar els dilluns de merda plegats!

La companyia Els Pirates Teatre i El Maldà proposen Dilluns de merda, un nou cicle amb noves peces teatrals creades des del confinament amb l’objectiu d’aportar llum a la situació d’emergència de les companyies i professionals de les arts escèniques. El cicle inclou 4 capítols que seràn emesos per Youtube creats per 10 de les companyies que no han pogut presentar els seus espectacles a causa de la pandèmia, juntament amb algunes que ja havien estrenat la temporada 19-20. De moment han publicat dos capítols que us compartim aquí:

CAPÍTOL 1

Dedicat als 19 anys d’Els Pirates Teatre. Amb cançonsmonòlegs i anècdotes de molts dels espectacles de la companyia, com Somni d’una nit d’estiuRonda naval sota la boira Les feres de Shakespeare. Amb els actors Laura AubertRicard FarréLlorenç González i Laura Pau, entre d’altres.

CAPÍTOL 2

Dedicat a “Dones amb història“, a l’entorn de tres espectacles.

  • L’emotiva Barbes de Balenad’Anna Maria Ricart amb Ariadna Cabiró, Núria Cuyàs, Cinta Moreno i Anna Romaní, que havia de tornar al Maldà aquesta tardor.
  • Akelarre, de la companyia The Feliuettes, que inlou cançons de Clara Peya i Arnau Tordera entre d’altres, i que ens presentaran Laia Alsina, Maria Cirici i Laura Pau. Actualment haurien estat en cartell a El Maldà per segona vegada.
  • El silenci dels telers, espectacle que no s’ha pogut estrenar a causa de la pandèmia, dirigit per Ferran Utzet, i amb les actrius Maria Caselles i Andrea Portella. S’havia d’estrenar el 15 d’abril.

 

El Maldà   @elmalda   www.elmalda.cat