El Festival Grec es reinventa per oferir la millor programació al juliol

El Festival Grec es reinventa i s’adapta a la situació i a les mesures de seguretat oferint una programació que potencia especialment les produccions i creacions catalanes. La programació s’estructura en tres grans blocs: Grec Festival amb els espectacles que es celebraran el mes de juliol al Teatre Grec i altres espais escènics de la ciutat. De Grec a Grec amb espectacles co-produïts que es programaran després de l’estiu per donar inici a la temporada escènica de la ciutat. Grec en obert amb una àmplia programació virtual que es publicarà aviat al web del festival.

Companyies catalanes de dansa com Pere Faura, Núria Guiu, Mal Pelo, Andrea Jiménez o la Veronal i d’altres europees com la belga Peeping Tom amb dues peces curtes de dansa-teatre.

Espectacles de circ contemporani de companyies referents d’aquí com Baró d’Evel i de fora com la francesa XY que vàrem poder veure en altres edicions del festival i que va deixar al públic impressionat amb les seves acrobàcies.

Propostes musicals com Manel, Nico Roig, Maite Martin o la cubana Omara Portuondo veu femenina de Buena Vista Social Club. Moltíssimes propostes per poder gaudir de la cultura a l’estiu. Consulteu la programació al seu web www.barcelona.cat/grec