El CC Urgell és un centre cultural de proximitat amb una àmplia oferta formativa i amb una programació cultural adreçada a tota la ciutadania. És un equipament municipal que forma part del Districte de l’Eixample.

Arrow

Vols proposar un taller?

El CC Urgell té un servei de formació de tallers culturals.

Per presentar la vostra proposta ompliu el formulari i no oblideu d’enviar el currículum i el material corresponent.

Per qualsevol dubte contacta amb tallers@ccurgell.cat.

Arrow

Vols proposar un espectacle?

El CC Urgell programa arts escèniques, música clàssica, jazz i emergent, cinema d’animació i conferències. 

Per presentar la vostra proposta ompliu el formulari i no oblideu d’enviar el currículum i el material corresponent.

Per més informació podeu contactar amb programacio@ccurgell.cat.

Arrow

Vols proposar una exposició?

La sala d’exposicions Teresa Pàmies  és un espai d’exhibició especialitzat en l’àmbit de la il·lustració i l’obra gràfica. L’objectiu és apropar a la ciutadania el món de la il·lustració i l’obra gràfica no tan sols a través de l’exhibició d’obres, sinó també amb activitats divulgatives entorn d’aquest àmbit artístic, vinculant-ho a la resta de programació cultural del centre cívic.

La programació vol donar a conèixer tant l’obra d’artistes emergents, com la de creadors/es més consolidats/es. Estem oberts a propostes individuals i col·lectives en l’àmbit de la il·lustració i l’obra gràfica en totes les seves manifestacions artístiques (gravat, còmic, llibre d’artista, etc.)

La selecció dels projectes artístics es farà partint de criteris tècnics, de qualitat artística i d’adequació a la línia de programació del centre i a les característiques de l’espai.

Si esteu interessades a formar part de la nostra programació, podeu fer-nos arribar la proposta a través d’aquest formulari, així com el vostre currículum i un dossier explicatiu del projecte amb descripció tècnica i imatges de les peces.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb programacio@ccurgell.cat.

Si tens alguna proposta omple la fitxa corresponent que trobaràs a continuació:

No oblidis adjuntar el teu currículum i enllaçar tot aquell material audiovisual que faci referència a la proposta, imatges i vídeos.
Pujar