Envia’ns propostes


Feu-nos arribar la vostra proposta de taller cultural, itinerari, espectacle, concert i/o exposició. Si teniu alguna proposta ompliu la fitxa corresponent que trobareu a continuació:

Formulari espectacle / exposició Formulari taller cultural / itinerari

 

No oblideu adjuntar el currículum i enllaçar tot aquell material audiovisual que faci referència a la proposta, imatges i vídeos.Voleu proposar un taller?


El Centre Cívic Urgell té una programació trimestral durant la qual es realitzen multitud de tallers culturals. L’oferta varia al llarg de l’any, inclou tallers trimestrals amb una durada d’entre 8 i 11 sessions, itineraris i també alguns tallers intensius el mes de juliol. Si teniu una proposta diferent o interessant podeu fer-nos-la arribar a través del formulari corresponent.

Per qualsevol dubte contacta amb tallers@ccurgell.cat.Voleu proposar un espectacle?


Al Centre Cívic Urgell tenim una programació regular d’arts escèniques, música clàssica i contemporània, jazz, audiovisuals i espectacles familiars.

Per presentar la vostra proposta ompliu el formulari i no oblideu d’enviar el currículum i el material corresponent.

Per més informació podeu contactar amb programacio@ccurgell.cat.Voleu proposar una exposició?


La sala d’exposicions Teresa Pàmies  és un espai d’exhibició especialitzat en l’àmbit de la il·lustració i l’obra gràfica. L’objectiu és apropar a la ciutadania el món de la il·lustració i l’obra gràfica no tan sols a través de l’exhibició d’obres, sinó també amb activitats divulgatives entorn d’aquest àmbit artístic, vinculant-ho a la resta de programació cultural del centre cívic.

La programació vol donar a conèixer tant l’obra d’artistes emergents, com la de creadors/es més consolidats/es. Estem oberts a propostes individuals i col·lectives en l’àmbit de la il·lustració i l’obra gràfica en totes les seves manifestacions artístiques (gravat, còmic, llibre d’artista, etc.)

La selecció dels projectes artístics es farà partint de criteris tècnics, de qualitat artística i d’adequació a la línia de programació del centre i a les característiques de l’espai.

Si esteu interessats a formar part de la nostra programació, podeu fer-nos arribar la proposta a través d’aquest formulari, així com el vostre currículum i un dossier explicatiu del projecte amb descripció tècnica i imatges de les peces.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb programacio@ccurgell.cat.