Previous slide
Next slide

El Centre Cívic Urgell és un centre cultural de proximitat amb una àmplia oferta formativa i amb una programació cultural adreçada a tota la ciutadania. És un equipament municipal que forma part del Districte de l’Eixample.

La il·lustració i l’obra gràfica és la temàtica transversal en la programació expositiva, en els tallers i en la programació cultural. Es programen cicles d’arts escèniques, de música jazz, música clàssica, música emergent, cinema d’animació i conferències.

L’equipament forma part de projectes comunitaris i disposa de servei de cessió d’espais per entitats, empreses i particulars.

5/5
Anna Cordeiro Santanach
Llegir més
Està molt bé. Organitzen un munt de tallers trimestrals a molt bon preu i fan moltes activitats gratuïtes per a tot tipus de públic. Als pisos superiors hi ha una biblioteca molt lluminosa i tranquil·la.
Víctor
Llegir més
L'auditori del teatre ben dissenyat. Estavem en les files més superiors i la visibilitat i l'acustica era bona. L' organització molt correcte. No hem fet cua per accedir ni per sortir. Hem anat a veure l'obra "El que no es diu": recomendable i molt bona actuació per part de l'actriu i l'actor.
Iñaki Garrido
Llegir més
Excel•lent programació cultural al Centre cívic Urgell.
Elisa Barriuso
Llegir més
Sempre fan espectacles molt variats i per tots els gustos. Sóc una fan i sempre q puc vaig.
Puri Tovar
Llegir més
Música d,un nivell excel.lent ! Un regal pels espectadors/veïns. Visca la cultura 🙂
Nieves Garcia
Llegir més
La meva experiència de 7 anys es molt bona i totalment positiva
Previous
Next

Serveis

El Centre Cívic Urgell disposa d’aules de formació, una sala d’exposicions, un auditori i el Casal Infantil Urgell.
Tots ells formen un gran espai obert a la cultura, la formació i el lleure.

Servei d'informació

Des del servei s'atén i s'informa a la ciutadania amb qualitat i proximitat de totes les activitats que es realitzen al centre: inscripcions als tallers culturals, informació sobre la programació cultural i reserva d’entrades, informació general de l’equipament i serveis.

Tallers formatius

Des del servei de formació es programen i gestionen els tallers culturals que ofereix el centre seguint uns criteris de qualitat en la selecció del professorat i dels continguts, i de proximitat amb les persones usuàries.

Programació cultural

Des del servei es gestiona la programació cultural seguint criteris de qualitat i innovació. La línia d'il·lustració i obra gràfica és transversal en tota la programació. El servei organitza i participa en projectes d'acció comunitària.

Cessió d'espais

El servei cedeix i/o lloguer d'espais i material tècnic per a entitats, grups professionals o empreses per a la realització de les seves activitats. Es disposa de cinc aules de formació, un espai polivalent i un auditori.

Casal Infantil

El servei ofereix formació pedagògica de qualitat als infants a través del joc lliure aportant valors mitjançant els diferents programes i activitats. Per més informació, visiteu el web del Casal Infantil

Història

Centre Cívic Urgell

El CC Urgell forma part del Centre Cultural Teresa Pàmies, l’edifici d’equipaments més gran del Districte de l’Eixample que va obrir les seves portes al maig de 2011. L’equipament cultural està format pel Centre Cívic Urgell, el Casal Infantil Urgell, la Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles i l’Escola Bressol El Roure i va néixer per donar resposta a les demandes culturals i de relació del veïnat.

Pujar