El Centre Cívic Urgell


El Centre


El Centre Cívic Urgell és un equipament municipal del districte de l’Eixample a la ciutat de Barcelona.  És un equipament de cultura de proximitat amb una àmplia oferta de formació i  programació cultural adreçada a tota la ciutadania.

La salut és una temàtica  transversal de la programació, tant en els tallers culturals com en la programació de conferències. El centre te una especialització expositiva en il·lustració i obra gràfica i es programen cicles regulars d’arts escèniques, de música jazz,  música clàssica i contemporània dels segles XX i XXI, audiovisuals i conferències d’Humanitats.

L’equipament col·labora en projectes comunitaris i disposa del servei  de cessió d’espais per entitats, empreses i particulars.Servei de Dinamització de Tallers

Organitza, proposa i duu a terme totes les propostes de cursos trimestrals que s’escauen al centre, tot seguint una línia definida on la qualitat de servei està per sobre de qualsevol altre condicionant.


Servei d’Informació

Informa de totes les activitats que es realitzen al centre cívic: inscripcions als tallers culturals, informació sobre la programació cultural i reserva d’entrades, informació general de l’equipament i els espais.


Servei de Dinamització Cultural

Organitza i coordina les activitats culturals que es realitzen al centre cívic. Dissenya una programació estable en conferències de salut i humanitats, arts escèniques, música jazz, clàssica i contemporània, cinema i exposicions en il·lustració i obra gràfica. Participa i col·labora en diferents projectes comunitaris.


Servei del Casal Infantil

Treballa diàriament per la formació pedagògica dels infants, aportant valors a través dels  diferents programes específics, com ara De 0 a 3 anys, Infants en Família o el Projecte Escoles. Per més informació, visiteu el web del Casal Infantil: www.ccurgell.cat/casal-infantil


 

El Centre Cívic Urgell disposa de 1.137 m2 distribuïts en set sales de formació, una sala d’exposicions, l’auditori i el Casal Infantil. Tots ells formen un gran espai obert a la cultura, la formació i el lleure.


Gestiona les cessions d’espais d’entitats, empreses o particulars que volen fer ús dels diferents espais de l’equipament.

Consulta els espais

El Centre Cultural Teresa Pàmies, l’edifici d’equipaments més gran del Districte de l’Eixample, va obrir les seves portes al maig de 2011. Un nou equipament cultural format pel Centre Cívic Urgell, el Casal Infantil Urgell, la Biblioteca Esquerra de l’Eixample-Agustí Centelles i l’Escola Bressol El Roure que va nèixer per donar  resposta a les demandes culturals i de relació del veïnat.