El CC Urgell continua en funcionament, però amb restriccions

Benvolguts, benvolgudes,

Us comuniquem que en compliment de la resolució publicada per la Generalitat de Catalunya, els Centres Cívics de Barcelona modifiquem alguns serveis presencials.

El conjunt d’equipaments que formen la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona mantenen les portes obertes tot i que se suspenen les activitats presencials de caràcter cívic i comunitari.

Per tal de contribuir en la contenció del brot epidèmic les activitats formatives i tallers no es podran seguir cursant als centres. Així doncs, passaran a impartir-se en línia, sempre que sigui possible, o quedaran ajornats fins que es puguin recuperar les sessions pendents. Volem continuar formant part del vostre dia a dia!

La programació cultural (arts escèniques, música i exposicions) es manté, com fins ara, als centres seguint estrictament les directrius previstes en els Plans de represa del sector cultural: arts escèniques i musicals, del 21 de setembre de 2020.

Totes aquestes noves mesures de contenció seran susceptibles de revisió segons com evolucioni la situació epidemiològica.

Gràcies per la vostra comprensió.

Equip Centre Cívic Urgell


Atenció: se suspèn l’activitat de tallers culturals a partir de dimecres 21 d’octubre. Reprendrem els tallers en format online a partir de la setmana vinent. Rebreu més detalls per correu electrònic.