28/05/2020

Concert en directe d’Enma Fernández

El nom d’Enma Fernández no és desconegut per als amants del rythm´n´blues perquè fa anys que passeja escenaris liderant diferents formacions: Lewis Enma & The BCN Fireballs, amb la qual volia retre homenatge a l’autor de Great balls of fire; Enma Fernández & The Bayou Band, amb la qual repassava els diversos estils associats a la ciutat de Nova Orleans, o Enma Fernández Trio, on convivien les seves dues obsessions musicals.

El seu primer disc és Hey chico! (2019), un dels puntals del qual és el tema Chico, una versió de la peça d’Allen Toussaint a la qual Fernández posa música i porta a passejar, fins i tot, per ritmes llatins com el mambo. I és que Enma Fernández, a l’estil d’altres músics com Harry Connick Jr., no només viatja al passat dels anys cinquanta sinó que porta aquelles músiques fins als paisatges del segle XXI.

El passat 13 de març Enma Fernández havia de presentar Hey Chico! al nostre auditori dins el Barcelona Districte Cultural, però com es va haver de cancel·lar compartim amb vosaltres aquest concert en viu que va fer des de casa seva i també el taller de 4 sessions sobre les Músiques nord-americanes d’arrel.

No patiu que aviat anunciarem una nova data per poder veure’l en directe al Centre Cívic Urgell!

Concert en directe d’Enma Fernández:

 

Capitol 1 Músiques nord-Americanes d’arrel

Capitol 2 Músiques nord-Americanes d’arrel

Capitols 3 Músiques nord-Americanes d’arrel

Capítol 4 Músiques nord-Americanes d’arrel

  @enma__fernandez   Enma Fernández   @enmafernandez

Pujar