28/05/2020

Concert en directe del Marc Parrot

Marc Parrot és un d’aquells artistes que ha tingut moltes vides. La seva carrera va començar com a integrant d’un grup, Regreso a las minas, encara que de seguida va començar a publicar en solitari (Sólo para locos, Sólo para niños), però la fama li va arribar per un camí que no era l’esperat: les seves aparicions del final dels anys noranta al programa d’Andreu Buenafuente sota el nom d’El Chaval de la Peca i recuperant vells èxits de la música espanyola (segurament, el més famós va ser Libre, de Nino Bravo).

Quan va tornar a recuperar la seva personalitat, va seguir cantant en castellà fins que el 2005, amb Mentider, va optar per passar-se al català. Després van arribar Interferència, Avions, 50 anys de la Nova Cançó, Començar pel final i Sortir per la finestra.

Refugi és el disc que presenta dins el circuit Barcelona Districte Cultural, publicat el 2018. Nosaltres el vàrem poder veure al Mercat de Música Viva de Vic d’aquell mateix any, i ens va encisar el seu refugi de cançons senzilles i sinceres. Un concert íntim de petit format on el públic es protegeix i es refugia en les cançons de Marc Parrot, tot emparats sota la yurta de la companyia de circ contemporani Los Galindos.

Com que els concerts que tenia programats dins el Barcelona Districte Cultural es van haver de suspendre, us compartim aquest concert que va fer des de casa seva:

https://www.youtube.com/watch?v=NSkQ-2BjMU0

Marc Parrot   @marcparrotoficial   www.marcparrot.cat

Pujar