Comença el Tercer Trimestre del Casal Infantil!

29/03/2016

Avui dimarts dia 29 de març a les 17h encetem el darrer trimestre del curs. El Casal Infantil és un espai de lleure educatiu, adreçat a infants d’1 a 12 anys i a les seves famílies. Mitjançant el joc com a eina educativa i d’interacció, tenim com a finalitat donar la oportunitat d’experimentar, descobrir i relacionar-se. L’equip d’educadors/es és qui vehicula i ajuda a la tria d’activitats, fomenta relacions positives per a afavorir el desenvolupament integral de l’infant.

EL MUSEU DE LES ARTS” és el centre d’interès d’aquest trimestre i serà l’eina per crear i jugar amb tot allò que té a veure amb la cultura i amb totes les seves múltiples disciplines artístiques. Fins al mes de juny, ens capbussarem en l’univers de la música, la literatura, el teatre, la dansa, el cinema, la pintura….

Podeu consultar les activitats que fem de dilluns a dijous de 17h a 20h i també les propostes del Juguem en Família, les de la Porta Petita, les de l’Espai Minijove i les activitats intergeneracionals amb la gent de l’Espai de la Gent Gran de l’Esquerra de l’Eixample. A més, aquest trimestre tenim un munt de festes preparades com Sant Jordi, la Mostra de Casals de l’Eixample, el Dia Internacional del Joc o la de cloenda al mes de juny.

T’ho perdràs? Va! Acosta’t al centre i demana’ns tota la informació que vulguis. També ens pots escriure un correu electrònic a infantil@ccurgell.cat. T’hi esperem, ARTISTA!