El viatge d’Ernest i Célestine

Potser ja coneixeu l’os Ernest i la ratolina Célestine de la sèrie de llibres infantils de l’autora i il·lustradora belga Gabrielle Vincent: un parell d’amics que ja van protagonitzar un film, Ernest i Celestine, l’any 2012.
Ara tornen amb una nova aventura quan han de viatjar al país de l’Ernest per poder arreglar el seu preciós violí espatllat. Llavors, descobriran que la música ha estat prohibida en tot el país des de fa anys. Per a ells, és impossible viure sense música!
Amb l’ajuda dels seus còmplices, entre els quals es troba un misteriós justicier emmascarat anomenat Mifasol, l’Ernest i la Célestine intentaran posar fi a aquesta injustícia, per poder portar de nou l’alegria al país dels ossos.
Després d’Ernest i Célestine i La malvada guineu ferotge, els seus creadors tornen amb aquesta història d’animació preciosa, encantadora i màgica, amb grans dosis d’acció i emoció.

Una animació preciosa, encantadora i màgica, amb grans dosis d’acció i emoció.

Format: Llargmetratge
Durada total: 79 minuts
Edat recomanada: A partir de 5 anys
Any: 2021
Idioma: Doblat al català

PETIT CINECLUB – EL VIATGE D’ERNEST I CÉLESTINE

Dia
Dissabte 20/04/2024 17:00

Reserves a partir de dilluns 15 d’abril a les 10 h.

Us informem que no es permet l’entrada de patinets o bicicletes a dins de l’auditori.
No es permet l’entrada de menjar i beguda.
El centre no disposa de servei de pàrquing a l’interior de l’equipament.

Preguem que en cas de venir al concert i/o espectacle amb cadira de rodes, contacteu prèviament amb el centre a través del telèfon 934536480 o per correu info@ccurgell.cat.

Pujar