Cinema d’animació per a gaudir en família!

La distribuïdora Rita&Luca Films obre l’apartat Vimeo On Demand al seu web, perquè pugueu gaudir de la millor selecció de cinema d’animació en família per un mòdic preu.

Rita&Luca Films es defineix com un equip petit de persones al qual li agrada buscar pel món cinema independent i de qualitat per compartir-lo amb les famílies. El seu catàleg presenta una acurada selecció de pel·lícules amb encant, tendres i divertides, per a públic d’entre 2 i 12 anys, i sovint nodreix la programació cinematogràfica d’equipaments i esdeveniments imprescindibles a la ciutat, com és el cas del Petit cineclub perquè el cinema d’animació familiar arribi a centres cívics de la ciutat, com el nostre. 

Hi trobareu pel·lícules com La revolta dels contes, adaptació del best-seller de Roald Dahl, en una revisió moderna i políticament incorrecte de clàssics de la literatura infantil, una pel·lícula irreverent per a nens i nenes desperts i intel·ligents. Recomanada a partir de 7 anys. També propostes per a més petits com La sopa de pedres i altres contes capgirats, una sessió de curtmetratges que adapten de manera original contes populars i costums universals, com ara vestir-se sense ajuda o contar ovelles per agafar el son. Recomanada per a  públic de 3 a 8 anys. Un ventall de pel·lícules d’animació divertides i educatives per aprendre i per gaudir.

Consulta tota la informació de les pel·lícules aquí.