CELEBREM CARNAVAL A CASA!

Des del casal volem celebrar amb vosaltres aquesta setmana de carnaval, per això us proposem diferents jocs per fer des de casa:

 

  • Màscares amb les teves pròpies mans

 Per dur a terme aquesta activitat, necessitem:

-Cartolina

-Tisores

-Goma

-Retoladors

-Esponges de colors

Per començar dibuixem la cara d’un pallasso (o qualsevol altre personatge que us agradi) a una cartolina i el pintem, després fem dos forats grans a l’altura dels ulls i dos molt petits a l’alçada de les orelles per posar una goma i fer una mascareta.

L’objectiu principal de l’activitat és gaudir!

 

  • El paracaigudes de colors

 

Per a submergir-nos en l’atmosfera de Carnestoltes, és una bona idea provar el joc del paracaigudes de colors, es realitza amb un mínim de cinc persones. Per a fer-ho necessitarem:

-Un llençol gran

-Colors per a la tela

En primer lloc, s’escull un llençol, seguidament es pot pintar com més ens agradi. Després de tenir el llençol llest, es necessiten quatre persones per poder-lo agafar per cada punta.

Els infants es poden encarregar d’agafar el llençol i moure’l al ritme de la música, l’adult es pot posar al mig a ballar i gaudir tots plegats d’un carnaval en família, ple de colors i alegria!

 

  • La desfilada de carnestoltes

 

La bellesa del carnestoltes és poder disfressar-se per un dia. Llavors, per què no organitzem una desfilada a casa? Per fer-ho necessitem:

-Motivació

-Peces de roba de qualsevol mena

-Música

Si es vol, inclòs es pot col·locar una catifa i llums de colors il·luminant un camí.

En aquest joc no hi ha guanyadors: tots els infants rebran una cinta per a la disfressa més original i divertida.

 

Esperem que gaudiu de l’experiència!

Bona setmana! 🙂