Pas a pas

Dia: 20 d'octubre de 2018
Hora: 17 h

Altres categories

Arts escèniques

Programació estable en arts escèniques amb espectacles de dansa, teatre de text, circ i teatre físic perquè gaudiu de l'art en viu amb propostes pròpies i propostes dins el circuit d'arts escèniques i música Barcelona Districte Cultural.

Clàssica i altres temps

Una programació centrada en la música clàssica, però també la música d'altres temps i èpoques amb propostes variades, arriscades i originals. Podeu escoltar una peça de cada concert al nostre soundcloud

Mostra de música per a piano s.XX i XXI

Un any més acollim la Mostra de Música per a Piano amb la col·laboració de la Fundació Música Contemporània. Cinc dies per gaudir de la millor música contemporània interpretada per grans pianistes.

A tot jazz!

Continua el cicle A tot jazz! amb tres propostes que van del jazz manouche del Acoustic Guiri, al Boogie woogie més animat de Catalunya amb el Lluís Coloma Trio fins a la presentació de l'últim projecte de Eva Fernández entre la poesia i el jazz. Podeu escoltar un tema de cada concert al nostre soundcloud

Desclassificats

Nou cicle de música format per propostes de música clàssica que fusionen i integren altres estils musicals com el pop, la cançó d’autor o la música d’arrel.

Música dels s. XX-XXI. Concerts de Primavera

El Cicle de Música dels Segles XX-XXI és el cicle de concerts més antics de Catalunya en la seva especialitat, i està actualment dividit en 5 concerts de cambra durant la primavera. Cada concert comptarà amb una presentació a càrrec d’Armand Grèbol i Albert Sardà, professors del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Cicle organitzat per la Fundació Música Contemporània amb la col·laboració del Centre Cívic Urgell.