Dos de lis

Dia: 20 de juny de 2019
Hora: 19.30 h

Altres categories

Arts escèniques

Programació estable en arts escèniques amb espectacles de dansa, teatre de text, circ i teatre físic perquè gaudiu de l'art en viu amb propostes pròpies i propostes dins el circuit d'arts escèniques i música Barcelona Districte Cultural.

A tot jazz!

Continua el cicle A tot jazz! amb tres propostes musicals liderades per dones. Els tres concerts formen part del cicle + Dones dedicat a posar de manifest el talent i les creacions realitzades per dones. Podeu escoltar un tema de cada concert al nostre soundcloud

Festival Tangent

Vint-i-dues nits d’estiu i vint-i-dues propostes artístiques. Un programa no només de música, també de músiques: jazz, soul, flamenc, electrònica… No només de dansa, també de poesia, cos, moviment... No només de teatre, també de noves dramatúrgies, cabaret, circ… Tangent Festival de les Arts de l’Eixample torna un any més amb una selecció del bo i millor de l’escena actual. Un festival que tindrà lloc als sis centres cívics de l’Eixample, que vol oferir una visió diversa i àmplia de la riquesa artística contemporània, amb propostes per a tots els gustos i edats. Al programa trobareu, de ben segur, la vostra. La primera cita cultural estiuenca a la ciutat és a prop de casa, els vespres de juliol.

Música dels s. XX-XXI. Concerts de Primavera

El Cicle de Música dels Segles XX-XXI és el cicle de concerts més antics de Catalunya en la seva especialitat, i està actualment dividit en 5 concerts de cambra durant la primavera. Cada concert comptarà amb una presentació a càrrec d’Armand Grèbol i Albert Sardà, professors del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Cicle organitzat per la Fundació Música Contemporània amb la col·laboració del Centre Cívic Urgell.