Altres categories

A la recerca de la Salut

Cicle de divulgació científica en col·laboració amb l’IDIBAPS, centre de recerca promogut per l’Hospital Clínic de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Coneixerem i resoldrem dubtes sobre malalties i afeccions habituals, descobrirem com es milloren els diagnòstics i tractaments, de forma molt propera

Memòria històrica: llibertat, exili, presó

Cicle transversal dedicat a recuperar la memòria històrica de l'exili i la repressió franquista, tot reflexionant sobre els conceptes de llibertat, exili i presó. El cicle inclou a més de les conferències, l'exposició 'Els ulls de la Model' realitzada per l'alumnat de l'escola La Industrial, una visita guiada a la presó Model, i els espectacles Mort a les cunetes i Los bancos regalan sandwicheras y chorizos. Podreu escoltar les conferències online a través del nostre ivoox.

+ Dones de cinema

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, aquest cicle vol donar reconeixement i visibilitat a les dones en el món del cinema. Cicle organitzat amb la col·laboració de la Mostra de Films de Dones de Barcelona. Podreu escoltar les conferències online a través del nostre ivoox.