Altres categories

A la recerca de la Salut

Cicle de divulgació científica en col·laboració amb l’IDIBAPS, centre de recerca promogut per l’Hospital Clínic de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Coneixerem i resoldrem dubtes sobre malalties i afeccions habituals, descobrirem com es milloren els diagnòstics i tractaments, de forma molt propera

Salut emocional

Continua aquest cicle centrat en abordar diferents temàtiques entorn de la salut emocional. El cicle es realitza amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Podreu escoltar les conferències online a través del nostre ivoox.

Memòria històrica: llibertat, exili, presó

Cicle transversal dedicat a recuperar la memòria històrica de l'exili i la repressió franquista, tot reflexionant sobre els conceptes de llibertat, exili i presó. El cicle inclou a més de les conferències, l'exposició 'Els ulls de la Model' realitzada per l'alumnat de l'escola La Industrial, una visita guiada a la presó Model, i els espectacles Mort a les cunetes i Los bancos regalan sandwicheras y chorizos. Podreu escoltar les conferències online a través del nostre ivoox.

+ Dones de cinema

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, aquest cicle vol donar reconeixement i visibilitat a les dones en el món del cinema. Cicle organitzat amb la col·laboració de la Mostra de Films de Dones de Barcelona. Podreu escoltar les conferències online a través del nostre ivoox.