Altres categories

A la recerca de la Salut

Cicle de divulgació científica en col·laboració amb l’IDIBAPS, centre de recerca promogut per l’Hospital Clínic de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Coneixerem i resoldrem dubtes sobre malalties i afeccions habituals, descobrirem com es milloren els diagnòstics i tractaments, de forma molt propera

Salut emocional

Inaugurem aquest nou cicle centrat en abordar diferents temàtiques entorn de la salut emocional. El cicle es realitza amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Animàtic

Cicle organitzat conjuntament amb NonStop Festival Internacional de Cinema d'Animació de Barcelona amb la finalitat d'apropar l'art del dibuix animat al gran públic.

L'art en femení

L’art en femení és un cicle que vol analitzar el concepte de feminitat representat i reivindicat per dones artistes en diferents èpoques de la història de l’art, partint del llegat d’artistes del s.XIX fins a les primeres reivindicacions feministes del anys 60 i l’actual qüestionament dels gèneres preestablerts en l’art contemporani. Activitats programades en el marc del 25 N Dia Internacional Contra la Violència Masclista.

La mort, digna i il·lustrada

Activitats entorn de l'exposició La mort, digna i il·lustrada. L’exposició és part d’un projecte més ampli: vol obrir una porta a conversar sobre la mort, per aquest motiu s’han programat una sèrie d’activitats paral·leles a l’exposició.