Altres categories

Arts escèniques

Programació estable en arts escèniques per gaudir de l'art en viu. En aquest apartat hi trobareu una variada oferta d'espectacles de dansa i moviment, teatre de text i d'objectes,  circ i noves dramatúrgies.

Clàssica i altres temps

Cicle de concerts dedicat a la música clàssica i d'altres èpoques, com la música antiga o la contemporània, amb propostes variades interpretades per diferents formacions. Podeu escoltar una peça de cada concert al nostre soundcloud. 

A tot jazz!

Cicle dedicat a la música jazz i les seves fusions, on podreu descobrir l'actualitat del panorama jazzístic de la ciutat amb formacions de joves talents i propostes de músics referents del jazz a Barcelona. Podeu seguir els concerts al nostre canal de YouTube i al nostre soundcloud. 

Petit Cineclub

Petit Cineclub és una proposta de cinema familiar que s’emmarca en el projecte Barcelona Districte Cultural. A través d'una acurada proposta de pel·lícules d’animació d’arreu del món, aquest cicle vol apropar el cinema als més petits. Totes les pel·lícules compten amb una fitxa d'activitats i són presentades per un personatge que dinamitza l'activitat.

Interferències

Nou cicle de música on podreu conèixer artistes emergents que interfereixen amb força dins el panorama musical de la ciutat. Descobreix-los al nostre spotify i soundcloud.