Juguem en família

Tots els divendres a la tarda el casal us proposa jocs i activitats per gaudir en família, on compartir experiències, educar en un context d’oci, enfortir i estrènyer els vincles familiars.

La porta petita

És un espai de trobada i relació de les famílies amb els infants de 0 a 3 anys, on compartir estones de joc, d’experimentació i d’estimulació amb els infants. Cada sessió, els divendres a la tarda de 17 h a 19 h, comptarà amb una proposta d’activitat i un temps de joc lliure i compartit.

Espai Minijove

Un espai de trobada, relació i participació per a infants de 8 a 12 anys. Hi trobareu jocs i propostes lúdiques diverses especialment dissenyades per aquest perfil i edat. Hi fem activitats de robòtica i de tecnologia, graffiti, ball, ràdio, música electrònica, tatuatges... i hi pots viure un munt d’experiències noves. Vine i fes-lo!

Casal Infantil

El Casal Infantil és un espai de lleure educatiu, adreçat a infants de 4 a 12 anys i a les seves famílies. Mitjançant el joc com a eina educativa i d’interacció, tenim com a finalitat donar l'oportunitat d’experimentar, descobrir i relacionar-se.