Activitats intergeneracionals

Aquest és un projecte comunitari que vol treballar sobre les relacions intergeneracionals dels infants i els avis i àvies de l'Espai de la Gent Gran de l'Esquerra de l'Eixample a través de la creació de diferents activitats que es duran a terme tant en l'espai infantil com en el de la gent gran. Volem que aquest programa d'activitats sigui un mitjà d'intercanvi intencionat i continuat de recursos i aprenentatges entre els/les més grans i els/les més petits/es amb la finalitat de fomentar el contacte entre les diferents generacions del barri creant espais reals de convivència i aconseguir així tant beneficis individuals com socials.

Mostra de Jocs i Joguines del Casal Infantil Urgell 2021-2022

S’apropa el Nadal i el Casal Infantil Urgell es converteix en una ludoteca de gran format on trobareu diferents espais per poder gaudir de tot tipus de jocs i joguines. Els infants i les famílies podran descobrir, jugar, experimentar i provar les novetats a l’entorn del món de les joguines i el joc. La Mostra promou un consum crític i responsable de jocs i joguines, amb l’assessorament de professionals i facilita experiències de joc entre infants i altres famílies del barri.

el viatge de bu

Espectacles i activitats puntuals

Petit Cineclub és una proposta de cinema familiar que forma part de Barcelona Districte Cultural. Una cita mensual per apropar el cinema als més petits a través de pel·lícules d’animació, presentades per un personatge molt especial. Activitat gratuïta.