Juguem en família

Tots els divendres a la tarda el casal us proposa jocs i activitats per gaudir en família, on compartir experiències, educar en un context d’oci, enfortir i estrènyer els vincles familiars.

Activitat del casal infantil

La porta petita

És un espai de trobada i relació de les famílies amb els infants d’1 a 3 anys , on compartir estones de joc, d’experimentació i d’estimulació amb els infants. Cada sessió, els divendres a la tarda de 17 a 19h, comptarà amb una proposta d’activitat i un temps de joc lliure i compartit.

Activitat del casal infantil

Mostra de Jocs i Joguines del Casal Infantil Urgell 2018-2019

S’apropa el Nadal i el Casal Infantil Urgell es converteix en una ludoteca de gran format on trobareu diferents espais per poder gaudir de tot tipus de jocs i joguines. Els infants i les famílies podran descobrir, jugar, experimentar i provar les novetats a l’entorn del món de les joguines i el joc. La Mostra promou un consum crític i responsable de jocs i joguines, amb l’assessorament de professionals i facilita experiències de joc entre infants i altres famílies del barri.

Activitat del casal infantil

Espai Minijove

Un espai de trobada, relació i participació per a infants de 8 a 12 anys. Hi trobareu jocs i propostes lúdiques diverses especialment dissenyades per aquest perfil i edat. Hi fem activitats de robòtica i de tecnologia, graffiti, ball, ràdio, música electrònica, tatuatges... i hi pots viure un munt d’experiències noves. Vine i fes-lo!

Activitat del casal infantil

Casal Infantil

El Casal Infantil és un espai de lleure educatiu, adreçat a infants de 4 a 12 anys i a les seves famílies. Mitjançant el joc com a eina educativa i d’interacció, tenim com a finalitat donar l'oportunitat d’experimentar, descobrir i relacionar-se.

Activitat del casal infantil