Institucional casal


El Casal Infantil Urgell és un espai de trobada, relació, participació i cooperació, en el que, a través del joc i les joguines instructives, es proporcionen accions encaminades a l’educació integral, activa i creativa. És un lloc on es respecta la individualitat i es fomenta la sociabilitat i el desenvolupament cognitiu i psicomotor de la personalitat dels infants mitjançant el joc, les joguines i les activitats lúdiques.


Al casal hi poden participar nens i nenes de 4 a 12 anys i es duen a terme activitats estables i puntuals, així com joc lliure.

La metodologia escollida per al nostre projecte pedagògic amb els infants està basada en una pedagogia activa en el temps d’oci, i en una pedagogia lúdica en l’educació no formal.


El Casal obre de 16.30 a 19.30h, de dilluns a dijous, amb un màxim de 36 nens i nenes per dia. S’admet també la possibilitat de participació de manera espontània, mitjançant la compra d’un tiquet diari al mateix Casal. A més, els divendres hi ha diverses propostes d’activitats programades, més de caràcter famíliar, que van a part de la qüota trimestral.


Inscripció trimestral: 23.90€. *

Tiquet puntual: 3.40€. *


* Preu pendents d’aprovació per la Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona.