De la mà del xef Josep Vidal, professor de cuina creativa per mandrosos del CC Urgell, cuinarem unes delicioses boletes de rap. Vídeo-receptes per viure la quarantena amb sabor! T’hi animes? Pots veure la vídeo-recepta fent clic aquí.
30/04/2020
De la mà del xef Josep Vidal, professor de cuina creativa per mandrosos del CC Urgell, cuinarem unes delicioses boletes de rap. Vídeo-receptes per viure la quarantena amb sabor! T’hi animes? Pots veure la vídeo-recepta fent clic aquí.
30/04/2020
Ens recomana l’Ester Alemany, professora de cuina del CC Urgell, aquest bloc on podreu trobar receptes veganes per tots els gustos. Podeu accedir-hi des d’aquí.
23/04/2020
La Sara Sandrino, professora de cuina del CC Urgell, ens fa arribar aquesta recepta de Polenta alla carbonara. La polenta és un menjar elaborat a partir de farina de blat cuita, originària d’Itàlia i molt estesa arreu de l’Euroa balcànica i mediterrània, i és tan antiga que ja la menjaven els grec i els romans. I, com ens diu la …
21/04/2020
La professora de cuina oriental del CC Urgell, la Hanh Nguyen, ens fa arribar aquesta deliciosa recepta de pollastre aromatitzat amb gingebre i llimona. Feu-hi un cop d’ull aquí, i bon profit!
20/04/2020
Una selecció de pel·lis on el menjar i la cuina en són l’ingredient principal, per assaborir-les durant aquests dies. Recomanació del xef Josep Vidal, professor de cuina al CC Urgell. Deliciosa Martha, de Sandra Nettelbeck (Alemanya, 2001); Como agua para chocolate, d’Alfonso Arau (Mèxic, 1992), basada en la novel·la homònima de Laura Esquivel; American Cuisine, de Jean-Yves Pitoun (França 1999), …
20/04/2020
Aprèn a cuinar rotllets vietnamites amb aquesta vídeo-recepta de la Hanh Nguyen, docent del taller de cuina vietnamita.
09/04/2020
Quiche d’espinacs amb formatge i llimona Recepta, idea vídeos del xef Josep Vidal, docent de tallers de gastronomia al centre cívic Urgell. INGREDIENTS: 1 massa brisa 300 gr. d’espinacs crus 3 Ous 150 gr. Nata 100 gr Mató 50 gr. Parmesà ratllat 1 Formatge de cabra 1 pela de llimona Sal i Pebre ELABORACIÓ: Punxar la massa brisa sense treure …
07/04/2020
Albergínies farcides amb tonyina i samfaina. Recepta, idea, i vídeos del xef Josep Vidal, docent de tallers de gastronomia al CC Urgell. INGREDIENTS: 1 Albergínia 1 Llauna Tonyina 3 cu /s Samfaina 1 cu /c All Julivert 2 cu /s Salsa Tomaquet Parmesà Oli oliva Sal i Pebre ELABORACIÓ: Tallar l’albergínia, buidar i deixar suar amb sal. Sofregir la polpa …
07/04/2020