Boletes de rap arrebossades amb un toc de llimona

De la mà del xef Josep Vidal, professor de cuina creativa per mandrosos del CC Urgell, cuinarem unes delicioses boletes de rap. Vídeo-receptes per viure la quarantena amb sabor! T’hi animes? Pots veure la vídeo-recepta fent clic aquí.

30/04/2020

Receptes veganes per llepar-se’n els dits

Ens recomana l’Ester Alemany, professora de cuina del CC Urgell, aquest bloc on podreu trobar receptes veganes per tots els gustos. Podeu accedir-hi des d’aquí.

23/04/2020

Polenta alla Carbonara

La Sara Sandrino, professora de cuina del CC Urgell, ens fa arribar aquesta recepta de Polenta alla carbonara. La polenta és un menjar elaborat a partir de farina de blat cuita, originària d’Itàlia i molt estesa arreu de l’Euroa balcànica i mediterrània, i és tan antiga que ja la menjaven els grec i els romans. I, com ens diu la …

21/04/2020

Delícies pels sentits: pel·lícules on la vida i la cuina es donen la mà

Una selecció de pel·lis on el menjar i la cuina en són l’ingredient principal, per assaborir-les durant aquests dies. Recomanació del xef Josep Vidal, professor de cuina al CC Urgell. Deliciosa Martha, de Sandra Nettelbeck (Alemanya, 2001); Como agua para chocolate, d’Alfonso Arau (Mèxic, 1992), basada en la novel·la homònima de Laura Esquivel; American Cuisine, de Jean-Yves Pitoun (França 1999), …

20/04/2020

Quiche d’espinacs amb formatge: Josep Vidal Xef

Quiche d’espinacs amb formatge i llimona Recepta, idea vídeos del xef Josep Vidal, docent de tallers de gastronomia al centre cívic Urgell.  INGREDIENTS: 1 massa brisa 300 gr. d’espinacs crus 3 Ous 150 gr. Nata 100 gr Mató 50 gr. Parmesà ratllat 1 Formatge de cabra 1 pela de llimona Sal i Pebre ELABORACIÓ: Punxar la massa brisa sense treure …

07/04/2020

Albergínies farcides: Josep Vidal Xef

Albergínies farcides amb tonyina i samfaina. Recepta, idea, i vídeos del xef Josep Vidal, docent de tallers de gastronomia al CC Urgell.  INGREDIENTS: 1 Albergínia 1 Llauna Tonyina 3 cu /s Samfaina 1 cu /c All Julivert 2 cu /s Salsa Tomaquet Parmesà Oli oliva Sal i Pebre ELABORACIÓ:  Tallar l’albergínia, buidar i deixar suar amb sal. Sofregir la polpa …

07/04/2020