Vídeo-recepta: Pa Bao

La Hanh Nguyen, professora de cuina oriental fusió al CC Urgell, ens fa arribar aquesta recepta de Pa Bao, un panet molt habitual a la cuina oriental que es cou al vapor i és la base d’infinits entrepans que podeu trobar als food trucks i als restaurants d’street food més trendy del moment. Vols aprendre a fer-lo a casa?  

29/05/2020

Risotto de llimona a les fines herbes

El xef Josep Vidal ens ofereix aquesta recepta creativa i fàcil d’elaborar, per gaudir-la en aquests dies que ja fa més caloreta. Un risotto refrescant per tots els paladars.  

21/05/2020

Mousse de xocolata

Mmmm, mousse de xocolata! De la mà del Josep Vidal, aprèn a fer aquestes postres delicioses que són fàcils de preparar i fan que tothom es llepi els bigotis. Ara que ja sortim a caminar, ens donem aquest caprici?  

15/05/2020

Tofu casolà de cigrons

La Hanh Nguyen, professora de cuina oriental del CC Urgell, ens fa arribar aquesta vídeo-recepta on ens explica com elaborar un tofu casolà amb els cigrons com a ingredient bàsic. Consulta els ingredients, el procés d’elaboració pas a pas i els vídeo tutorials aquí. 

13/05/2020

Carpaccio de carbassó amb tomàquet, ricotta i olivada

Una recepta que comparteix amb nosaltres el xef Josep Vidal, professor de cuina per a mandrosos al CC Urgell, per totes aquelles persones que us agradi menjar bé i cuidar-vos. Healthy, saborós i fàcil de preparar! Consulta els ingredients, el procés d’elaboració pas a pas i els vídeo tutorials aquí. 

11/05/2020

Banana Plumcake

Aquests dies de confinament, tothom hem canviat alguns hàbits culinaris. La Montse Medina, xef i professora de cuina del CC Urgell, ens anota una recepta per començar el dia amb un caprici dolç però saludable. Pots consultar la recepta aquí. 

30/04/2020

Receptes veganes fàcils , per tota la família

L’Ester Alemany ens recomana aquesta pàgina web, on trobareu receptes veganes per cuinar amb els vostres infants. Fàcils i divertides! Pots consultar la pàgina web aquí. 

30/04/2020

Brots de soja

La Hanh Nguyen, professora de cuina oriental del CC Urgell, ens fa arribar aquesta vídeo-recepta on ens explica com cuinar brots de soja.  

30/04/2020