Com rejuvenir la teva mirada amb ioga facial

La Maria Isabel López, professora de Gim facial del CC Urgell, ens fa arribar aquest tutorial amb 3 exercicis fàcils de fer que ens ajuden a rejovenir els ulls i a tensar la musculatura que els envolta.  

04/06/2020

Luohan Qi Gong

De la mà del Pablo Bozzo, professor de Txi Kung del CC Urgell, us fem arribar aquest vídeo on es treballa la forma Luohan. La trobareu completa i amb una explicació de cada moviment i la màxima que l’acompanya.  

04/06/2020

El primer xacra

La Victòria Soler ens explica el primer xacra, el chakra arrel o Muladhara, en aquest vídeo, i després ens ensenya una sèrie d’exercicis per treballar-lo en aquest altre. BREU EXPLICACIÓ DEL PRIMER CHACRA CLASSE PER TREBALLAR EL PRIMER CHACRA  

04/06/2020

Plantes per tractar la cistitis

La Ruth Armenta, dins del seu projecte formatiu en fitoteràpia, ens fa arribar un tutorial sobre la cistitis i quines plantes contribueixen a mantenir la salut del nostre sistema urinari.  

04/06/2020

Relaxació

La Victòria Soler ens fa arribar aquesta proposta d’exercicis per relaxar-nos.  

29/05/2020

Plantes i energia

La Ruth Armenta ens fa una repassada de les plantes que ens proporcionen energia. Ara que ens desconfinem i ens ataca l’astènia primaveral necessitem incrementar l’energia per reprendre les nostre activitats.  

29/05/2020

Parlem de l’amor

Us fem arribar la xerrada que la Carme Boo va impartir mitjançant el seu instagram el passat dilluns sobre l’amor. Si no la vàreu poder seguir en directe, aquí podeu accedir-hi en diferit.  

29/05/2020

Quart repte per potenciar la memòria

Exercita la teva memòria des de casa! Aquí tens el quart repte que ens proposa la Pilar Cases, professora del taller Activa-ment! del CC Urgell. Accedeix al repte i, després que l’hagis fet, aquí trobaràs la solució. Comença el repte fent clic aquí.

21/05/2020

Coneixes les substàncies que et poses a la pell?

La Ruth Armenta, professora de cosmètica i farmaciola natural del CC Urgell, ens fa arribar aquesta reflexió sobre els ingredients que fan servir els productes cosmètics que ens apliquem sobre la pell. Com saber quins ens beneficien i quins no? Com saber en quines quantitats figuren als nostres productes? Com es llegeix una etiqueta?  

21/05/2020

Txi Kung: estirament de meridians

De la mà del Pablo Bozzo, professor de Txi Kung del CC Urgell, us fem arribar aquest vídeo on es treballen els 12 meridians principals de la Medicina Tradicional Xinesa. Començarem pel meridià dels pulmons i acabarem pel del fetge.  

21/05/2020