Relaxació

La Victòria Soler ens fa arribar aquesta proposta d’exercicis per relaxar-nos.  

29/05/2020

Plantes i energia

La Ruth Armenta ens fa una repassada de les plantes que ens proporcionen energia. Ara que ens desconfinem i ens ataca l’astènia primaveral, necessitem incrementar l’energia per reprendre les nostre activitats.  

29/05/2020

Parlem de l’amor

Us fem arribar la xerrada que la Carme Boo va impartir mitjançant el seu instagram el passat dilluns sobre l’amor. Si no la vàreu poder seguir en directe, aquí podeu accedir-hi en diferit.  

29/05/2020

Quart repte per potenciar la memòria

Exercita la teva memòria des de casa! Aquí tens el quart repte que ens proposa la Pilar Cases, professora del taller Activa-ment! del CC Urgell. Accedeix al repte i, després que l’hagis fet, aquí trobaràs la solució. Comença el repte fent clic aquí.

21/05/2020

Coneixes les substàncies que et poses a la pell?

La Ruth Armenta, professora de cosmètica i farmaciola natural del CC Urgell, ens fa arribar aquesta reflexió sobre els ingredients que fan servir els productes cosmètics que ens apliquem sobre la pell. Com saber quins ens beneficien i quins no? Com saber en quines quantitats figuren als nostres productes? Com es llegeix una etiqueta?  

21/05/2020

Txi Kung: estirament de meridians

De la mà del Pablo Bozzo, professor de Txi Kung del CC Urgell, us fem arribar aquest vídeo on es treballen els 12 meridians principals de la Medicina Tradicional Xinesa. Començarem pel meridià dels pulmons i acabarem pel del fetge.  

21/05/2020

Massatge de peus i cames

La Victòria Soler, professora de Tècniques de relaxació i respiració del CC Urgell, ens dona pautes sobre com realitzar un massatge relaxant de peus i cames. Començarem pels peus. T’hi apuntes? El pots veure aquí.  

15/05/2020

Com afecta la sobreinformació a la nostra salut emocional

Us oferim aquest article que ens fa arribar la Lola González, psicòloga i professora de Mindfulness al CC Urgell, sobre com afecta les nostres emocions l’excés d’informació que estem rebent cada dia sobre la situació sanitària. Com la gestiona el nostre cervell i quines emocions ens genera? Podeu llegir-lo aquí.  

15/05/2020

Tastet de Ioga restauratiu

La Raquel Mar, professora de Ioga del CC Urgell, ens fa arribar aquesta càpsula de ioga restauratiu, per a tots els públic i totes les edats.  

13/05/2020

Massatge facial amb rodet de jade

La Maria Isabel López, professora de Gim facial del CC Urgell, ens fa arribar recomanacions de com fer-nos un massatge facial amb un rodet de jade. Pots accedir-hi des d’aquí  

13/05/2020