Casal d’estiu

Durant les vacances escolars d’estiu, el Casal Infantil organitza activitats emmarcades dins del Casal d’estiu del centre, destinades a infants de 4 a 12 anys. S’ofereixen activitats encaminades a la formació lúdica, esportiva i cultural de l’infant, així com el seu desenvolupament cognitiu i motor.

03/04/2019

Espai Minijove

Un espai de trobada, relació i participació per a infants de 8 a 12 anys. Hi trobareu jocs i propostes lúdiques diverses especialment dissenyades per aquest perfil i edat. Hi fem activitats de robòtica i de tecnologia, graffiti, ball, ràdio, música electrònica, tatuatges… i hi pots viure un munt d’experiències noves. Vine i fes-lo!

17/09/2015

Casal Infantil

El Casal Infantil és un espai de lleure educatiu, adreçat a infants de 4 a 12 anys i a les seves famílies. Mitjançant el joc com a eina educativa i d’interacció, tenim com a finalitat donar l’oportunitat d’experimentar, descobrir i relacionar-se.

25/05/2015

Espectacles i activitats puntuals

Petit Cineclub és una proposta de cinema familiar que forma part de Barcelona Districte Cultural. Una cita mensual per apropar el cinema als més petits a través de pel·lícules d’animació, presentades per un personatge molt especial. Activitat gratuïta.

21/05/2015

Activitats intergeneracionals

Un nou projecte comunitari que vol treballar sobre les relacions intergeneracionals dels infants i els avis i àvies

07/04/2015