ATENCIÓ: Canvi de funcionament en les inscripcions de La Porta Petita

14/12/2015

LA PORTA PETITA CANVIA DE FUNCIONAMENT RESPECTE A LES INSCRIPCIONS I, PER AIXÒ, US FEM ARRIBAR AQUEST COMUNICAT:

Benvolgudes famílies!

Degut a la gran demanda que tenen les activitats de petita infància al Casal Infantil Urgell i per tal de poder donar servei al màxim de famílies possible, per aquest proper 2016 en endavant ha canviat el model d’inscripció i participació de la Porta Petita!

Us expliquem com funcionarà a partir d’ara:

Com farem les inscripcions?

Les inscripcions de les activitats deixaran de ser trimestrals i seran setmanals. És a dir que a partir de cada dilluns abans de l’activitat podreu reservar la vostra plaça, en l’horari d’obertura del Centre Cívic (9h a 21h) .

Com farem el pagament?

A partir d’ara existirà un abonament de 10 sessions amb un preu de 27.50€ que durarà un any natural i que podreu pagar en efectiu o en targeta. Quan arribeu al Casal Infantil us segellarem una de les caselles.

Si no tenim abonament però volem participar a l’activitat, què hem de fer?

Els tiquets puntuals es mantenen. Si no teniu abonament, per 3.50 euros podreu assistir a l’activitat, amb reserva prèvia i pagant al Casal Infantil,  el mateix divendres, en efectiu

Què passa si hem reservat i no podem venir?

En el cas d’haver reservat la plaça i per algun imprevist no podeu assistir a l’activitat, haureu de trucar al Centre Cívic perquè avisem a les famílies que estiguin en llista d’espera i donar-los l’oportunitat de poder venir

L’inici de les activitats per aquest proper trimestre gener-març és el dia 15 de gener.

Us agraïm la gran acollida, participació i interès que hem rebut per part vostra durant aquests anys, ja que gràcies a vosaltres hem pogut seguir fent créixer la Porta Petita i esperem seguir-nos veient cada divendres!

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que del 21 de desembre al 5 de gener el Casal Infantil es transforma per celebrar el Joc d’Urgell! Un conjunt d’activitats gratuïtes per a totes les edats i totes les famílies!

Salutacions!

Educadores del Casal Infantil Urgell